Hány kalória van kávéfehérjében?

A krémes kávé sok amerikai reggelit és desszerteket tartalmaz. Krém vagy krémek, krémes textúrát adnak hozzá, és simítsa ki a savas ízű kávék ízét. Ugyanakkor jelentős mennyiségű kalóriát és zsírt is tartalmaznak.

Krém és tej

A fél-uncia előcsomagolt pohár fele és fele 20 kalóriát tartalmaz, a kalóriák 78 százaléka a zsírból. Egy tbsp. A teljes tej tömege, amely fél-egy gramm súlyú, 9 kalóriát tartalmaz, 49 százalékkal a zsírból. A kalóriák húsz-harminc százalékának zsírosnak kell lennie, állítja az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Tanszéke.

Nem tejelő tejszínhab

A Coffee-Mate pormentes, nem tejelő krémet és a Great Value nem tejes krémet mindkettő 10 kalóriát tartalmaz egy teáskanál, 45 százalékkal a zsírból. Mindkét márkájú zsírmentes változatnak 10 kalóriája van, de nem tartalmaz zsírt.

szempontok

A fél és fél, valamint a rendszeres, nem tejelő krémek magas zsírtartalmúak a kormányzati iránymutatásokhoz képest, de a krémek kalóriákban alacsonyabbak. A teljes tej használata jelentősen csökkenti a kalóriabevitelt, szemben a felére és a felére. A sovány tej használata csökkentené a zsírbevitel mértékét is. Az alacsony zsírtartalmú krémek nem csökkentik a kalóriabevitelt, de csökkentik a zsírbevitel mértékét.