Angol muffin egészségügyi előnyök

Az angol muffin egy olyan reggeli étel, amelyet sokan a hagyományos pirítóst választanak. Sokféle angol muffin áll rendelkezésre, beleértve a sütőst, a teljes búzát és a fehér fajtákat. Egészséges részei lehetnek étkezési terveinek, de egyes verziókban több tápanyag van, mint mások. Ennek eredményeképpen érdemes elolvasni az angol muffin egyes márkáinak táplálkozási adatait, hogy tájékozott döntést hozhasson.

Az angol muffin egy alacsony zsírtartalmú étel, amely egészséges hozzávaló étkezéshez. A Thomas ‘English muffin 1 g teljes zsírt tartalmaz, például transz, és telített zsírmentes. Az alacsony zsírtartalmú étrend elősegíti az egészséges szívet, és lehetővé teszi a normális testsúly fenntartását. Egy angol muffin kalóriatartalmú, két szelet kenyérhez hasonló. A Thomas teljes kiőrlésű angol muffin 120 kalóriát tartalmaz, míg a 12 gabonapehely 140 kalóriát tartalmaz. Az alacsony kalóriatartalmú étrend megakadályozza az egészségtelen súlygyarapodást. Más gyártók angol muffinjai hasonlóak a zsír- és kalóriatartalomhoz.

A kenyér termékek, az angol muffinok is, jó szálas források. A teljes kiőrlésű angol muffin kiválasztása növeli a rosttartalmat. Egy Thomas eredeti angol muffin 1 g rostot tartalmaz, míg a teljes búza változat 3 g-ot tartalmaz. A nőknek napi 21-25 g rostot kell szánniuk, míg a férfiaknak 30 és 38 gramm között kell lenniük. A Fiber elősegíti az egészséges emésztőrendszert, és segít szabályozni a koleszterinszintjét és a vércukorszintjét. Feltölti a gyomrot is, megakadályozza az éhséget és az étkezés közti enyhe táplálkozást.

Sokan hajlamosak félni a szénhidrátok miatt, mert úgy gondolják, hogy súlyuk megnő, ha eszik. Azonban a szénhidrátok a szervezet legfontosabb energiaforrása, és naponta egy mérsékelt mennyiséget kell fogyasztania, hogy működjenek. Célja, hogy a kalória 45-65 százaléka szénhidrátból jöhessen létre. A 2000 kalóriás étrend esetében napi 225-325 g-nak felel meg. Az egész gabonás angol muffinok összetettebb szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek hosszú távú energiát kínálnak. A Thomas teljes kiőrlésű angol muffin 26 g szénhidrátot tartalmaz.

Az angol muffinok elkészítése különféle módokon teszi lehetővé, hogy élvezze őket anélkül, hogy elfáradna az ételtervben való jelenlétükből. Próbáld meg pörkölni egyet, majd felfelé pizza mártással és alacsony zsírtartalmú sajt megszórásával. Mikrohullámú ez az étel, amíg a sajt meg nem olvad egy egészséges csavar, egy néha nem olyan egészséges kedvence. Egy angol mártást is készíthet mogyoróvajjal vagy tojással, valamint egy alacsony zsírtartalmú sajtra reggelire. Egy másik ötlet az alacsony zsírtartalmú pulyka, az avokádó és a paradicsomos szeletek elfogyasztása egy kielégítő és tápláló sűrű ebédhez.

Alacsony a zsír és a kalória

Rosttartalom

Szénhidráttartalom

Sokoldalúság