Magas fehérje, komplex diétát

A karcsú fehérjék és a komplex szénhidrátok magas étkezési étrendje egészséges módja az előnyös aminosavaknak és antioxidánsoknak. A komplex szénhidrátok fokozatosan állandó áramot biztosítanak a nap folyamán, valamint egy heves adag rostot. Komplex szénhidrátot találunk teljes kiőrlésű formákban, például kenyérben, zabban és barna rizsben, valamint keményítőtartalmú zöldségekben és gyümölcsökben, tápanyagokkal töltöttük, lassan emésztették és küzdöttek az éhségvilákkal, hosszabb ideig tartó érzéssel.

Kezdje a reggelit egy egész gabonából készült reggeli gabonával. Minden gabonát könnyen elkészíthet egy ízletes zabkása, amely feltölt és felajánl egy fehérjeszintet. Egyszerűen készítsen minden gabonát, ahogyan zabpehelyet készít, és meleg görög joghurtot, mártott mandulát és szeletelt banánt használ fel, hogy reggelire megéljen egy heves adag fehérjét és összetett szénhidrátot.

Készítsünk egy fehérje-gazdag ebédet a pezsgő chilivel és töltsünk együtt egy egész szemű kenyérrel, amely friss csutney-sal van. Keressen könnyű fehérje lehetőségeket, például babot és roston sült csirkét, hogy beledobjon a chilisébe, vagy keverje meg a pirított barna rizs. Készítsen burritókat chili maradékokkal, amelyek egy teljes gabonás tortillával, salsa-sal és zöldségekkel vannak befedve.

A fehér tészta elfogyasztása vacsorázni, és megpróbáljon megkülönböztető fehérje gazdag gabonát, például hajdina vagy quinoa. Tedd tofut teljes kiőrlésű tésztafélékkel, majd paradicsomos mártással és pármai sajtból, olívaolajból és fenyőmagból készült pesto készítsék. Teljes értékű gabonakészítmények, garnélarák, leves, gazdag kenyérrel és teljes kiőrlésű zöldségpizzával.

Hozzon létre egy fehérjecsomagolt desszertet, mint például a sötét csokoládéval, diófélékkel és magvakkal. Kenje be az egész szemű cukkini kenyerét és a sárgarépa torta püré babot, dióféléket, magokat és pépes gyümölcsöket, ami biztos módon egészséges dózisú összetett szénhidrátot ad hozzá.