Hogyan kell szeletelni és fagyasztani a burgonyát a sült krumplit

A sült krumplit fagyasztva és fagyasztva egy egyszerű eljárás. A foltosodás a zöldségek forrázásának folyamata, hogy megállítsák a természetben előforduló enzimek működését minden zöldségben. Tartson egy serpenyővel a sült krumplit a fagyasztóban, és felkészül a váratlan vacsorákra, vagy kielégíti a sült krumpli hirtelen vágyát. A nagy burgonya, mint a kagyló vagy az ír burgonya a legjobbak a sült krumplit, mivel a burgonyának magasabb keményítőtartalma van, ami ropogós, aranysárga külsõ, bolyhos és puha bélszínû sült krumplit eredményez.

A burgonyát folyó víz alatt súroljuk, merev zöldkefével. Lehúzhatja a burgonyát, de a héjak érintetlenül hagyása növeli a táplálék tartalmat, mivel sok vitamin és ásványi anyag van a bőrben.

Helyezzünk minden burgonyát egy vágódeszkára. Használjon egy séf kését, hogy a burgonyát 3/8 hüvelyk és 1/2 hüvelyk átmérőjű csíkokra vágja.

Öblítse ki a sült krumplit, és szárítsa meg papírtörülközőkkel.

A sütőedényt könnyedén fel kell vinni a sütéshez vagy a növényi olajhoz. Melegítsük elő a sütőt 450 fokos fokban.

Rendezze a sült krumplit a sütőedényen. Ürítse ki a sülteket, alkalmanként, amíg a sült krumpli világosbarna.

Hűtsük le gyorsan a krumplit, helyezzük őket a hűtőbe. Helyezze a hűtött sülteket egy hermetikus fagyasztó tartályba vagy egy műanyag fagyasztó táskába.

Helyezze a tartályt azonnal a fagyasztóba. Használja a krumplit két hónapon belül.