Hány kalóriát főzött földimogyoróban?

A főtt földimogyoró tipikusan zöld vagy nyers földimogyoróból készül, és az Egyesült Államok déli részén gyakori bánásmód. Miután főzött, általában sózza őket, ez nem ad kalóriát a főtt földimogyoróhoz, de természetesen hozzáad Jelentős mennyiségű nátriumot tartalmaz.

Kalória

Általában fagyasztott földimogyorót vagy héj nélkül vagy sima kagylóját vásárolhat. Egy csésze főtt földimogyoró, amelyről hámozott, 572 kalóriát tartalmaz, az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma Nemzeti tápanyag adatbázisának megfelelően. Egy csésze főtt földimogyoró a héjjal csak 200 kalóriát tartalmaz.

A kalóriák a tápanyagoktól

Minden csésze földimogyoró a héjában csomagolja majdnem 14 gramm zsírt, 125 kalóriára. Több mint 13 g szénhidrátot, 54 kalóriát és 8,5 gramm fehérjét tartalmaz, 36 kalóriára. Az egyik csésze héjas földimogyoró közel 40 gramm zsírt, 38 gramm szénhidrátot és 24 gramm fehérjét tartalmaz 360, 152 és 96 kalóriára.

szempontok

Ha tetszik a főtt földimogyoró, de el szeretné kerülni, hogy túl sok kalóriát eszik, vásárolja meg a földimogyorót a héjban és hámozza meg őket. Azáltal, hogy időt veszít egymás között, hogy minden egyes anyát megragadsz, hogy a következőt héjd meg, megengeded, hogy a tested felismerje, mikor tele van, és valószínűleg enyhén kevesebb földimogyorót fogyaszt.