Hogyan lehet főzni barna rizst egy ízben scenter gőzös deluxe a black & decker

A barna rizs gazdag, zamata íze van, amely jól illeszkedik az erősebb ízekhez, amelyek felettébb fehér rizs. A rostokban és a vitaminokban is magasabb, így a táplálóbb választás, de körülbelül kétszer annyi ideig kell főzni. A rizspohár kiküszöböli az állandó fazékellenőrzést, ami a tökéletes eredmény eléréséhez szükséges, amikor tűzhelyen főz. A Fekete és Decker Flavor Scenter Steamer lehetővé teszi, hogy kedvenc gyógynövényeit felvehesse a rizs aromájával és aromájával, anélkül, hogy nagy kalóriatartalmú mártásokkal megakadályozná.

Távolítsa el a főzőlap különböző részeit a bázisról, és tegye félre. Csak a gőzölős tálat, a rizstálat és a fedelet használhatja a rizs főzéséhez.

Helyezze be a gőzölős edényt, majd helyezze be a rizstálat. Adjon hozzá 1 csésze rizst és 1 1/4 csésze vizet, vagy 1 1/2 csésze rizst és 2 csésze vizet a rizstálhoz. Keverjük össze a kívánt fűszereket.

Helyezze vissza a fedelet biztonságosan, és állítsa be az időzítőt 50-52 percig 1 csésze rizsért, vagy 54-56 percig 1 1/2 csésze rizsért. A hangjelzés hallatszik, és a tűzhely kikapcsol, amikor az idő múlott.