Hogyan főzzük a csirkét, hogy megnyugtassuk

A csirke egyre finomabb lesz, minél hosszabb szakács. Sajnos a legtöbb főzési módszer rendkívül száraz húsot eredményez, amikor a csirkét elég hosszú ideig főzzük, hogy megnyugodjon. A csirke forrása nagyon nedves, tiszta és ízletes húsot eredményez, amely könnyen eltávolítható a csontból egyedül fogyasztásra vagy salátákban, tésztaételekben és töltelékben történő felhasználás. A legtöbb csirke teljes közepén, alacsony hőmérsékleten kb. A nagyobb csirkék hosszabb forralási időt igényelhetnek.

Távolítsa el a csirkék műanyag csomagját a csirke hasüregéből.

Helyezze a csirkét egy nagy fazékba, fedéllel. A csirke illeszkedjen úgy, hogy van egy kis hely minden oldalról és a csirke tetején.

Öntsünk elég vizet a potba, hogy teljesen fedjük le a csirkét.

Adjuk hozzá a babérlevelet, a sót, a fokhagymát, a borsot és minden egyéb fűszernövényt vagy fűszerezést, amelyet a pothoz kívánunk tenni.

Fedje le a edényt és fordítsa magasra az égőt. Amint a víz forrni kezd, fordítsa vissza a hőt közepesig alacsonyra és kezdjen el időzíteni.

Forraljuk fel a csirkét egy órára, majd ellenőrizzük, hogy milyen a pályázat. Ha ez nem elégséges, adja vissza a potot és forralja további 20-30 percig, mielőtt ellenőrizni fogja. A húsnak könnyen el kell különülnie a csonttól, ha a csirke teljesen csomósodik.

Helyezzen be egy hús-hőmérőt a legbelső comb részébe és az emlőrák legvastagabb részébe, hogy ellenőrizze az almásságot. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma Élelmiszerbiztonsági és Ellenőrzési Szolgálata szerint a csirke teljesen főtt, ha belső hőmérséklete legalább 165 fok F.