Hány kalóriát éget egy óra magas intenzitású áramköri képzés?

Az áramköri edzés a szív-és érrendszeri edzés és az edzés edzésének előnyeit nyújtja, és óránként több kalóriát éget el, mint a hagyományos súlyemelés. A nagy intenzitású áramköri edzést végző emberek több súlyt és testzsírt veszítenek el – és nagyobb erőt kapnak -, mint azok, akik alacsony intenzitású áramköri képzést vagy állóképességet végeznek.

A körforgók során elfogyott kalóriák

Az erőkifejtési gyakorlatok minimális pihenőidővel az áramköri edzés során növelik a kalóriaégetés sebességét, mint a rendszeres súlyemelés vagy a mérsékelt kardio. 3500 kalóriahiányt vesz igénybe, hogy 1 fontot veszítsen, ami azt jelenti, hogy több mint 3500 kalóriát kell elfogyasztania, mint amennyit fogyaszt. Az áramkörök képzésével hatékonyabban lehet elégetni a kalóriákat. A nagy intenzitású áramköri edzéssel kétszer annyi kalóriát lehet égetni, amennyit más gyakori gyakorlatokkal éget. Egy 150 fontos személy körülbelül egy 756 kalóriát éget egy órában az edzésen, az Elnöki Tanács szerint a Fitness, a Sports & Nutrition.

Köredzés

Bár néhány tornatermet biztosítanak az áramköri képzés számára, saját otthoni saját oktatási edzésprogramot hozhat létre. Például végezzen egy testtömeg-gyakorlatot, beleértve a guggolásokat, a tüdőt, a tolózárat, a húzódást, a dudorokat, az oldalsó tüdőt, a triceps és a deszkát, és indítsa el és zárja le az áramkört a kocogással 10 percen keresztül. A szabad súlyok jól működnek a hazai áramkörök képzésénél. Egy súlyzóval és különböző súlyú súlyzókészletekkel gyorsan mozoghat egyik edzésről a másikra. A nagy intenzitású áramköri képzés gyors és minimális pihenést igényel, például 30 másodperc alatt. Ez a technika kihívja az izmokat és megtartja szívritmusát. Végezze el az ismétléseket egy állandó, gyors tempóban.

Változók a Calorie Burningben

A súlyemelő gyakorlatok végrehajtása kihívásokkal teli súlyossággal – egy olyan súly, amelyet csak 10 ismétlés esetén lehet megfelelő formában felemelni – növeli az intenzitást. A kardio végrehajtása, például lépcsőfokozódás, az áramkör nagy intenzitásával segít a kalóriaégetés maximalizálásában. Az óránként égetett kalóriák száma a súlyától és a testmozgás intenzitásától függ. Ha nehezebb, több kalóriát éget. Ha az edzés során nem tartja nagy intenzitással a maximális erőfeszítés 80 százalékát, kevesebb kalóriát éget el.

Nagy intenzitású üzemelési figyelmeztetések

A nagy intenzitású edzés nem mindenki számára alkalmas. Beszéljen orvosával a nagy intenzitású edzésprogram megkezdése előtt. Munka az utat a nagy intenzitású áramköri képzéshez, ha újak vagyunk a súlyok emelésére. A sérülések kockázatának csökkentése érdekében segít tanítani a megfelelő súlyú súlyok emelését és az összehangolásra való figyelmet. A kerékpáros edzés előtt felmelegedjen, 5-10 perc kardióral, például léptető lépcsővel, gyors séta vagy helyben menetelés. A bemelegítés növeli az izmok véráramlását, és felkészíti őket az erőfeszítésre. Lassíts le a köröd végén, lassú ütemben öt percig gyalog vagy kerékpározz.