Csípő- és gyomor-tonizáló gyakorlatok

A gyomor és a csípődések kombinált gyakorlatokkal történő kihívása a hatékony tonizálás és az izmok erősítése. A gyakorlatok mindkét izomcsoportot egyszerre működtetik, több kalóriát égetnek el, mint ha mindegyik elszigetelési gyakorlatot végeztek. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a edzésprogram megkezdése előtt.

Hideg az izmokat

Ez a változat a hasi híd kihívás az abs, glutes és csípő. Feküdj a hátadon, hajlítsa le a lábad, és térdre helyezze a lábad a padlóra. Húzza meg a hasizmokat és emelje fel a csípőjét a padlóról. Illessze a vállát, az alsó és a térdét. Emelje fel a jobb lábát a padlóról és igazítsa a lábát. Ehhez az illesztés fenntartása mellett. Mozgassa a jobb lábát hat hüvelyk a jobb, vissza a középpontba, és ismételje meg. Teljesítsd a 12-15-ös ismétlést, engedje le a lábát, és tegye meg ugyanezt a bal lábaddal.

Alsó és flex őket

A csípőcsúcsok ferde hajlítással hangosítják a csípőjét, és megerősítik az ablakon. Fogja meg a kezét egy kézfejjel, és egyenesen álljon fel. Hordja le a karjait az oldalán és fordítsa a tenyerét egymás felé. Helyezze a lábát a váll szélességére, és enyhén hajlítsa a térdét. Ragaszkodjon a csípőjéhez mögött, és engedje le őket, amíg a lábad 90 fokos szöget zár be. Nyomja át a sarkát és álljon fel. Húzza le és együtt együtt a váll lapátokat. Engedje le a súlyt a jobb kezében a jobb lábadon, és álljon meg, amikor a nyak bal oldalán húzódik. Tartsa a csípőjét és a vállát négyzetesen, ahogy ezt teszed. Csattogás, majd csökkentse a bal kéz súlyát. Töltse ki ezt a mintát 12-15 alkalommal.