Aranykötés gyógyszerek a kiütésekhez

Mindenki szenved az élet kis viszketéséből vagy irritációjából egy időben. A Gold Bond termékek több mint 100 éve enyhítik a viszkető száraz bőrfelületet és kiütéseket. Termékeik a minőségi és gyors tünetek enyhítéséről ismertek. Rendelkeznek olyan gyógyszeres porokkal és krémekkel, amelyek a kiütéseket fejbőről a lábujjig kezelik.

típusai

A Gold Bond négyféle gyógyhatású porral rendelkezik a kiütések kezelésére. Aranykötéses gyógyszeres porpor és extra szilárdságú gyógyszeres por hűvös és megnyugtatja a viszkető bőrkiütéseket, köztük a méreg tölgy és a borostyán. Aranykötéspajzs por és babaápoló célzott kiütések bizonyos területeken: Arany Bond testápoló és extra erős testápoló testápoló és enyhíti a bőrkiütéseket, védi és hidratálja a bőrt. Anti-viszkető krémet és krémeket tartalmaznak, amelyek hasznos kiegészítői lehetnek az elsősegély-készletnek. A lágyító vonal két lábápoló krémet tartalmaz: Gold Bond Foot krém és fájdalom lazító krém felszabadítása.

kiütések

A Gold Bond gyógyszeres porok és folyadékok enyhítik a méregszalonna, a tölgy, a hajfestékek és a bőrápoló termékek allergiás érintkezésének tüneteit. Az egyéb olyan betegségeket, amelyek bőrkiütést okoznak, mint például a pikkelysömör és az exema, Gold Bond termékekkel kezelhetők a bőrpír és a viszketés csökkentése érdekében. A sportolók már évek óta használják az Arany Bondot a jock itch és az atléták lábának kezelésére, mindkettő a kényelmetlen és terjedt kiütések formája.

Aktív összetevők

A Gold Bond gyógyhatású termékek két hatóanyaga a mentol (0,8 százalék) és a cink-oxid (1,0 százalék). A mentolt a kisebb fájdalom enyhítésére használják, és helyi fájdalomcsillapító. A cink-oxidot a bőrirritáció és a bőrkiütés kezelésére használják, az Anti-Itch Cream hatóanyagai közé tartoznak a pramoxin-hidroklorid (1 százalék) a fájdalomcsillapítás és a mentol (1 százalék) viszketés céljára, egyéb összetevők különböző mennyiségben, a terméktől függően Közé tartoznak a talkumpor, a kamilla, a levendula (a foltos bőr), az eukaliptol, a szalicilsav, a víz, a glicerin és a petrolátum.

felhasználások

Az AAD azt javasolja, hogy helyi bőrápoló szerek szalicilsavval rendelkeznek a bőr méretének eltávolítására és a pikkelysömörben szenvedők nedvességtartalmára. Az Arany Bond termékek különböző nedvesítőszereket tartalmaznak, és szalicilsavat tartalmaznak gyógyszeres termékeikben. A Gold Bond két fő hatóanyaga (mentol és cink-oxid) bőrkiütéshez, égetéshez, viszketéshez és kellemetlen érzéshez vezet. Az Arany Bond Baby Pigát a pelenka kiütés, a jock itch és az atléta lábak megelőzésére és kezelésére szolgálják. A kiütés kezelése mellett a gyógyszeres por felszívja a nedvességet, és megakadályozza az új kitöréseket.

óvintézkedések

A mentolos lotion kölcsönhatásba léphet bizonyos gyógyszerekkel, fontos, hogy a gyógyszerésznél vagy az orvossal ellenőrizze, ha bármilyen gyógyszert szed. A szoptató anyáknak vagy a szoptató nőknek konzultálniuk kell az orvosukkal, mielőtt bármilyen gyógyszeres készítményt használnának. Az Észak-Karolinai Egyetem Ónmérgezési Megelőzési Programjának (UNCA) tanulmányában a nyomozók nyomelemeket találtak a Gold Bond Medicated Baby Porban. Az ólom nem szívódik fel a bőrön, de veszélyes, ha belélegzik vagy elfogyasztják. A jelentést legutóbb 2009 augusztusában frissítették, és az UNCA vezető mérgezésmegelőző programja együttműködik a vállalatokkal, hogy megkapják õket, hogy eltávolítsák ólmot termékeikrõl.